About

Dr. Kamal Shah bin Abdullah Zawawi di lahirkan di Kuala Kangsar, Perak dan di besarkan di Kuala Lumpur. Berusia 50 tahun, Dr. Kamal mempunyai pengalaman lebih dari 25 tahun sebagai seorang doktor Homoeopathy dan di dalam industri MLM selama lebih 18 tahun. Selain itu, beliau juga merupakan seorang Usahawan yang mendapat bimbingan daripada MARDI. Beliau juga seorang Gurulatih Seni Silat Lintau di Pasir Puteh, Kelantan, tempat beliau menginap sekarang.

Mempunyai seorang isteri dan 4 orang anak, Dr. Kamal bercita-cita untuk membina satu kumpulan manusia yang berjaya mengubah nasib dan masa depan mereka. Beliau yang pernah hidup susah semasa kecil tidak mahu melihat rakyat Malaysia menjadi rakyat yang mudah ditipu, pemalas dan lain2. Menyedari bahawa tiada skim cepat kaya dan tiada 4D (duduk diam dapat duit), Dr. Kamal sentiasa berusaha mencari yang terbaik untuk dirinya, keluarga dan orang ramai.

Kini, beliau telah menemui suatu ‘jalan keluar’ yang mudah, ringkas, yang dapat di lakukan sekalipun oleh anak kecil berusia 5 tahun. Melalui software yang diberikan PERCUMA kepada ahli2 Freedom Team Malaysia yang beliau pimpin, Dr. Kamal percaya, suatu hari nanti mereka yang menyertai kumpulan ini akan dapat merubah, rupa dan masa depan kehidupan mereka kepada yang lebih baik daripada hari ini.

Semuga berjaya.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s