Gandakan Perniagaan MLM Anda Melalui Internet!

Inginkan Lebih Ramai Pelanggan Untuk Perniagaan MLM Anda?

Ikutilah PENDEDAHAN bagaimana anda boleh menggunakan Internet untuk melipatgandakan prospek dan pelanggan perniagaan anda TANPA HAD!

Adakah anda mempunyai masalah-masalah berikut?

  • Perniagaan MLM yang anda sertai tidak memberi pulangan seperti yang di harapkan?
  • Menyertai perniagaan MLM tetapi menghadapi kesukaran mendapatkan prospek?
  • Kesukaran menukarkan prospek menjadi downline anda?
  • Tidak mempunyai masa untuk mencari prospek di luar oleh kerana anda masih bekerja secara sepenuh masa di pejabat?
  • Sukar untuk menjual PRODUK perniagaan MLM anda?
  • Malu dan tidak pandai berhadapan dengan prospek secara bersemuka?

Sekiranya anda menjalankan perniagaan MLM dan menggunakan Internet untuk mendapatkan pelanggan dan downline tetapi TIDAK BERJAYA, BERHENTI!

Anda hanya merugikan wang, masa dan usaha anda pada kaedah dan strategi yang tidak efektif! Freedom Team Malaysia akan menunjukkan kaedah sebenar yang efektif untuk melipatgandakan keuntungan perniagaan anda menggunakan INTERNET!

Pengarah Freedom Team Malaysia, Dr. Kamal Shah akan mendedahkan teknik dan strategi bagaimana Internet dapat digunakan untuk melipatgandakan prospek dan pelanggan perniagaan dengan hanya menggunakan satu software yang kami berikan PERCUMA! kepada ahli kami.

Kebiasaannya, mereka yang terlibat dalam perniagaan berbentuk MLM hanya dapat berjumpa 4-5 orang prospek setiap hari. Mungkin juga, daripada jumlah tersebut, seorang atau dua prospek akan menjadi pelanggan. Di zaman ini, Internet membolehkan anda berjumpa bukan sekadar 4-5 prospek setiap hari, tetapi 400… 500 atau lebih prospek setiap hari! Bayangkan betapa ramai akan menjadi pelanggan sekiranya anda mendapat beratus-ratus prospek sehari?

Dr. Kamal akan merungkaikan kaedah dan strategi terbaik dan terkini bagaimana anda boleh menggandakan pelanggan, dan juga DOWNLINE perniagaan MLM anda!

Kunci menggandakan prospek dan pelanggan yang didedahkan oleh Freedom Team Malaysia.

Mencipta Kredibiliti Online

Dalam perniagaan MLM, persaingan adalah tinggi. Bukan sekadar persaingan dengan perniagaan MLM lain sahaja, malah, persaingan sesama ahli MLM syarikat yang sama! Mereka yang memiliki kredibiliti akan menjadi pilihan berbanding dengan mereka yang tidak dikenali. Berita baiknya, kredibiliti boleh diciptakan di Internet. Ketahui bagaimana anda boleh mencipta kredibiliti dalam perniagaan MLM anda sendiri di Internet dan mendapat daya saingan yang hebat berbanding dengan pesaing anda.

Membina Keyakinan Prospek

Sebab utama pelanggan tidak memilih sesuatu perkhidmatan di Internet adalah kerana isu kepercayaan. Sekiranya prospek tidak mempercayai sesuatu perniagaan MLM, mereka tidak akan menyertai. Pelajari kaedah bagaimana anda boleh membina keyakinan dan kepercayaan prospek anda untuk memaksimakan jumlah pelanggan!

Promosi

Pelajari teknik promosi Internet yang paling efektif khas untuk industri MLM melalui Internet. 94% perniagaan Internet gagal kerana melakukan promosi dengan cara yang SALAH. Adakah anda menjalankan perniagaan MLM dan cuba mempromosinya di Internet tetapi tidak mendapat pulangan? Sekiranya YA, maka anda telah melakukannya dengan cara yang salah. Ketahui 5 kaedah promosi yang PALING EFEKTIF untuk industri MLM melalui Internet!

Menjalin Hubungan Bakal Pelanggan

Pakar pemasaran mengatakan bahawa ia mengambil 6-7 kali hubungan dengan prospek sebelum mereka menjadi pelanggan. Ketahui teknik dan startegi bagaimana anda boleh menggunakan Internet untuk mengautomasikan hubungan anda dan prospek. Kehebatan Web2.0 kini telah banyak mengubah cara hubungan pelanggan dan usahawan. Sekiranya anda tidak menggunakan strategi Internet ini, anda sebenarnya dalam kerugian!

Rahsia menggandakan downline

Rahsia melipatkali gandakan downline anda adalah apabila downline anda dapat mengulangi dan duplikasi cara anda! Pelajari bagaimana downline anda juga boleh menduplikasi kaedah dan strategi anda supaya mereka juga dapat melipat gandakan downline mereka! Kunci sebenar dalam perniagaan MLM yang berjaya adalah apabila anda berjaya menciptakan satu sistem di mana downline anda juga pasti akan berjaya dengan menggunakan teknik dan strategi anda!
Sertai Freedom Team Malaysia dan ketahui rahsia mendapatkan prospek dan pelanggan yang berganda melalui Internet.

Advertisements

About freedomteamcoach

Dr. Kamal is a Homeopathic Doctor, Entrepreneur, Seminar Speaker and former trainer to many MLM companies. Now Dr. Kamal heads up the FreedomTeam for the country of Malaysia.
This entry was posted in Freedom Team Malaysia. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s